Weekmenu

 

Regelmatig krijgen we de vraag naar kant-en-klaar gerechtjes op vaste dagen. Om eenvoudig van te genieten zonder keuzestress. Daarom beginnen we met een ‘weekmenu’. (Uiteraard blijft de hoofdbezigheid van Zuiver Genieten het liefdevol bereiden van uw individuele bestellingen op maat!) Met ons weekmenu gaan we in eerste instantie van start enkel op dinsdagen en donderdagen, zodat we kunnen evalueren hoe het concept loopt, waar we ons kunnen verbeteren/aanpassen vooraleer eventueel verder uit te breiden naar meerdere dagen. Er zal dan op deze momenten telkens keuze zijn uit twee gerechten. Op donderdag is dit een gerecht en een dessertje. Steeds op voorhand te reserveren. Alleen op die manier bent u zeker dat uw portie(s) voor u opzij blijven staan. De gerechtjes kunnen op dinsdag en donderdag vanaf 12u worden afgehaald.

Het menu voor de volgende week staat steeds zaterdag in de loop van de dag online. U kan uw bestelling doorgeven tot respectievelijk maandagmiddag 12u en woensdagmiddag 12u.

Ons weekmenu voor de week van 18 februari:

Op dinsdag 19 februari voorzien we een groentetaart aan €7,0/portie en onze Marokkaanse salade met bulgur aan €9,50/portie

Op donderdag 21 februari kan u kiezen uit onze pastasalade met pompoen, pastinaak en een appel-muntvinaigrette aan €9,50/portie en/of een stuk bananencake aan €3,50

U kan ook steeds onder de rubriek ‘winkel’ een kijkje nemen of er eventueel nog andere gerechten last minute worden verkocht, bv 1 of enkele stukken groententaart, soep, enkele spietjes gebak enz… Dit zijn dan gerechtjes die niet volledig verkocht werden bij andere bestellingen en zijn uiteraard steeds dagvers!

Smakelijk!

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close