Weekmenu

 

Regelmatig krijgen we de vraag naar kant-en-klaar gerechtjes op vaste dagen. Om eenvoudig van te genieten zonder keuzestress. Daarom beginnen we met een ‘weekmenu’. (Uiteraard blijft de hoofdbezigheid van Zuiver Genieten het liefdevol bereiden van uw individuele bestellingen op maat!) Met ons weekmenu gaan we in eerste instantie van start enkel op dinsdagen en donderdagen. Er zal dan op deze momenten telkens keuze zijn uit twee gerechten. Op donderdag is dit een gerecht en een dessertje. Steeds op voorhand te reserveren. Alleen op die manier bent u zeker dat uw portie(s) voor u opzij blijven staan. De gerechtjes kunnen op dinsdag en donderdag vanaf 12u worden afgehaald, of vroeger op de dag bij aanvraag op moment van reserveren.

Het menu voor de volgende week staat steeds zaterdag in de loop van de dag online. U kan uw bestelling doorgeven tot respectievelijk maandagmiddag 12u en woensdagmiddag 12u.

We starten weer met onze weekmenu’s vanaf half september

U kan ook steeds onder de rubriek ‘winkel’ een kijkje nemen of er eventueel nog andere gerechten last minute worden verkocht, bv 1 of enkele stukken groentetaart, soep, enkele spietjes gebak enz… Dit zijn dan gerechtjes die niet volledig verkocht werden bij andere bestellingen en zijn uiteraard steeds dagvers!

Smakelijk!

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close